Rozë

19 vjet burg për dy yjet e famshëm, anulohet shfaqja e tyre televizive

Todd, 53 vjeç dhe Julie, 49 vjeç, do të shërbejnë gjithashtu nga 16 muaj provë secili pas lirimit të tyre. Lajmi vjen pesë muaj pasi Chrisleys u shpallën fajtorë për akuzat për mashtrim bankar dhe evazion fiskal, pasi prokurorët thanë se kishin marrë 30 milionë dollarë kredi bankare mashtruese.

Todd dhe Julie u shpallën fajtorë për akuzat federale në qershor dhe janë dënuar me 12 vjet dhe shtatë vjet burg, respektivisht.

Prokurorët thanë se çifti i përdori paratë për të financuar stilin e tyre të jetesës, edhe para se të bëheshin yje të famshëm. Todd dhe Julia përdorën gjithashtu një kompani prodhimi për të fshehur të ardhurat. Ky lajm vjen vetëm dy ditë pasi djali i tyre u plagos rëndë në një aksident me makinë.

Për shkak të dënimit të tyre, reality show i tyre tashmë është anuluar.

Në serialin e tij në SHBA, Chrisley Knows Best, Chrisley ka dokumentuar jetën e tij si një baba i përkushtuar ndaj pesë fëmijëve të tij dhe të Julie, Lindsie, 32; Kyle, 30 vjeç; Chase, 25; Savannah, 24 vjeç; dhe Grayson, 16