Teknologji

10 gjëra që nuk i dinim se i kishim përdorur gabimisht (Foto)

Mund ta keni përdorur butonin blu në tharëse flokësh për qëllimin e gabuar ose ndoshta jastëku i udhëtimit nuk ju dukej shumë i rehatshëm. Kjo ndodh sepse ndonjëherë nuk dimë saktësisht se si t’i përdorim disa produkte në mënyrën e duhur dhe zbulimi i tyre do t’i bëjë gjërat shumë më të lehta për të gjithë ne.

Ne hasëm në produkte të përditshme që në të vërtetë kishin një qëllim tjetër dhe donim të ndanim me të gjithë ju atë që gjetëm.

Jastëkët e udhëtimit në fakt vendosen përpara dhe është më komode në këtë mënyrë

Linjat në gotat plastike janë për të matur

Për të shtuar një çelës të ri në ‘unazat’ tuaja, përdorni këtë pajisje zyrash. Vendoseni midis mbështjelljeve dhe do të jetë më e lehtë të rrëshqisni çelësin tuaj të ri

15 vjet vozitje dhe sapo kuptova se kishte një mbajtëse të kapakut të gazit

Butoni blu në tharëse flokësh nuk ka për qëllim që të flladitesh… por është për t’i përfunduar modelet e flokëve

Paketimet e zgjatura duhet të thyhen përgjysmë mbi filxhan. Është më e lehtë të nxjerrësh sheqerin dhe nuk do të kesh copa të vogla letre që fluturojnë përreth

Mbajtëset drejtkëndëshe të ushqimit kinez mund t’i shndërroni në pjata

Pambuku me 2 anë është për përdorime të ndryshme. Ana e butë është për heqjen e grimit, ndërsa ana e stampuar është për heqjen e manikyrit

Shportat e karrocave të blerjeve janë për varjen e çantave. Kjo është për t’ju dhënë më shumë hapësirë ​​brenda karrocës

Vrima në fund të dryrit është që të fusni vaj motori ose ndonjë lloj tjetër vaji në rast të ngecjes

Me shumë mundësi keni përdorur pompë të gabuar për tualet. Pompa e tualetit ka një kapak të butë

Kjo është mënyra e duhur për ta ruajtur karikuesin Mac dhe për ta rritur jetëgjatësinë e tij